Written by 12:25 pm Actiune, Comedy, Featured, Movies

Bad Boys: Ride or Die – O Recenzie

Ultimul film din celebra franciză Bad Boys, Bad Boys: Ride or Die, readuce pe ecran acțiunea intensă și chimia comică pe care fanii le adoră. Regizat de Adil El Arbi și Bilall Fallah, filmul îi are în rolurile principale pe Will Smith și Martin Lawrence, care revin în pielea detectivilor Mike Lowrey și Marcus Burnett. De această dată, cei doi se confruntă cu o nouă provocare: căpitanul lor decedat este acuzat postum de colaborare cu un cartel de droguri, ceea ce îi determină să pornească într-o misiune pentru a-i curăța numele.

Bad Boys: Ride or Die
Bad Boys: Ride or Die
Plot: After their late former Captain is framed, Lowrey and Burnett try to clear his name, only to end up on the run themselves.
The Movie DB: 7.551/10
Information
Runtime: 115 min
Genre: Action, Crime, Thriller, Comedy
Language: English
Country: United States of America
Budget: $100,000,000
Revenue: $402,529,640
Release date: June 5 2024
The Movie Database

Poveste și personaje

Narațiunea continuă fluid din filmele anterioare, concentrându-se pe nucleul emoțional al seriei, în timp ce păstrează umorul și acțiunea caracteristice. Intriga se concentrează pe încercarea detectivilor de a descoperi adevărul din spatele implicării misterioase a căpitanului lor cu un cartel de droguri. Acest episod introduce și noi personaje și readuce fețe cunoscute, adăugând adâncime și continuitate poveștii​ (Wikipedia)​​ (UPROXX)​.

Efecte vizuale

Deși unii critici au menționat că efectele vizuale sunt puțin prea digitale, consensul general este că sunt bine realizate și completează secvențele de acțiune energice ale filmului. Regizorii au folosit tehnici inovatoare, inclusiv cadre impresionante cu drone, care îmbunătățesc experiența cinematografică​ (Wikipedia)​.

Recepție

Criticii și primii spectatori au lăudat Bad Boys: Ride or Die pentru amestecul său de umor și acțiune. Bill Bria de la The Direct a descris filmul ca fiind „o explozie totală” care reușește să echilibreze elementele emoționale cu acțiunea palpitantă fără a sacrifica distracția​ (The Direct)​. Owen Danoff de la UPROXX a subliniat că ar putea fi cel mai amuzant episod de până acum, cu performanțe remarcabile, în special de la Dennis Greene în rolul lui Reggie​ (UPROXX)​.

Box Office și răspunsul criticilor

Filmul a primit recenzii mixte spre pozitive din partea criticilor, cu un rating de 69% pe Rotten Tomatoes și un scor de 55 pe Metacritic, indicând recenzii „mixte sau medii”​ (Wikipedia)​. În ciuda acestui fapt, reacția publicului a fost covârșitor pozitivă, sugerând că Bad Boys: Ride or Die livrează cu succes ceea ce fanii francizei așteaptă: acțiune antrenantă și momente comice.

Concluzie

În general, Bad Boys: Ride or Die este o adăugare demnă la franciză, oferind o poveste captivantă, acțiune explozivă și dinamica îndrăgită dintre Smith și Lawrence. Este un film care promite distracție și merită vizionat pe marele ecran pentru un efect complet. Pentru fanii vechi și noii veniți deopotrivă, este un must-watch care păstrează spiritul Bad Boys viu.

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Close