Written by 9:23 pm Blog

Tati Part-Time” – O Avanpremieră cu Gust Amărui pentru Fanii de Zi cu Zi

Salutare dragi cititori,

Astăzi, 2 ianuarie, așteptarea a luat sfârșit pentru premiera filmului “Tati Part-Time”. Chiar dacă intenționez să-l văd pe 4 ianuarie, nu pot să nu-mi exprim nemulțumirea față de modul în care s-a gestionat avanpremiera pentru vedete.

Ceea ce m-a deranjat profund este felul în care screeningul privat pentru vedete a fost mediatizat, în contradicție cu practicile obișnuite de la Hollywood, unde astfel de evenimente sunt discrete. Aici s-a optat pentru o abordare care a fluturat privilegiul vedetelor în fața noastră, fanii de zi cu zi. Aceasta mă frustrează și consider că este un gest lipsit de respect față de noi, cei care susținem industria cu adevărat.

Întotdeauna am fost un susținător al producțiilor românești, dar în acest context, simt nevoia să adopt o poziție mai critică. După ce voi vedea filmul, voi reveni cu un review detaliat și sincer, unde voi evalua nu doar calitatea artistică a filmului, dar și modul în care acesta a fost prezentat publicului său.

Nu voi uita să discut și despre distribuția Evei Maruta în film. Am apărat-o în trecut, dar sunt curios să văd dacă performanța ei justifică această alegere.

În concluzie, aștept cu interes să văd “Tati Part-Time” și să vă împărtășesc gândurile mele complete despre el. Sper ca filmul să compenseze pentru această introducere dezamăgitoare.

Ne revedem după vizionare pentru un review complet,

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!
Close